logo_tuinberegening

Sterke vijverslang besteld

vijververlichtingDe vijver in mijn tuin werkte niet helemaal meer zoals het moest. Het verbaasde mij, omdat ik pas nog de vijverslang had vervangen. Op de een of andere manier was de vijverslang gaan lekken op meerdere plaatsen. Om te voorkomen dat dit vaker ging gebeuren heb ik gezocht naar een sterke vijverslang. Helaas kon ik deze niet niet vinden in de winkel en daarom ben ik via het internet op zoek gaan.

Goede website

Door te zoeken op het internet ben ik terecht gekomen op de website van Tuinberegening.nl. Op deze website vond ik de perfecte vijverslang voor een hele mooie prijs. Voordat ik de slang ging bestellen heb ik nog even met de klantenservice gebeld over de garantie.

Nadat ik alle informatie had verzameld wist ik zeker dat dit de goede slang was. Via de website kon ik heel erg makkelijk de bestelling maken. Het betalen ging gewoon via mijn eigen vertrouwde bank.

Op de afgesproken datum kwam mijn bestelling binnen. De vijverslang heb ik direct vervangen, zodat ik zeker wist dat die het goed deed. Over de kwaliteit van de slang was ik al heel erg tevreden.

Toen ik alles gemonteerd had deed alles het weer goed!