Ga naar de foodhallen Rotterdam!

Bezoek de foodhallen Rotterdam ook eens! Heerlijk genieten van de diverse gerechten die je daar kunt proeven. Niet te vergeten het feit dat je hier op een voordelige manier leert om te gaan met de buitenlandse keuken!

Het maken van gerechten kunnen wij natuurlijk allemaal wel. Echter is het wel zo dat de authentieke keuken hier niet in terug te proeven is dan. Althans, zelf vind ik het heerlijk om buitenlandse gerechten te maken. Alleen krijg ik de smaak nooit zoals de expert op dit gebied.

De foodhallen in Rotterdam zijn perfect!

Voor een paar weken terug wilde ik graag eens wat anders gaan bereiden. De lokale toko kon mij niet verder helpen. Hij verwees mij door naar de Foodhallen in Rotterdam. Daar kon ik de lekkerste gerechten van de Vietyam.nl eten! Dit liet ik mij natuurlijk niet nog eens zeggen en heb ervoor gekozen om dat weekend erheen te gaan. Bij binnenkomst was het een geurexplosie wat onwijs goed rook. Ik zat zelfs te twijfelen wat ik als eerste zou gaan bestellen. Moe, maar wel met een voldaan gevoel ben ik weer huiswaarts gegaan.