luiertas in stoer

Luiertas in stoer model, wie wilt dat nu niet hebben

Eindelijk heb ik een luiertas in stoer model gevonden. Al een tijd was ik hier naar op zoek. In de reguliere winkels kwam ik alleen maar modellen tegen die leuk, zijn, maar met een print erop. Als ik ergens een hekel aan heb zijn het tassen met een print erop. Het liefste wil ik een model hebben waar je niet meteen in de gaten hebt dat deze voor de baby is. Een robuust model, waar genoeg ruimte in zit en die tegen een stootje kan. Een tas waar ik in stijl voor de dag mee kan komen. luiertas in stoer

Wil jij ook een luiertas in stoer model hebben?

Tegenwoordig loop ik graag met mijn kind buiten. Lekker even ontspannen en mijn boodschappen doen. Voorheen moest ik twee tassen meenemen. Eentje voor de verzorging van mijn kind en de andere als mijn handtas waar ik mijn geld in had zitten. Echter was dat best wel lastig, Want ik moest de kinderwagen met kind en tas in de gaten houden, Maar ook de schoudertas die aan mijn schouders aan het bungelen was.

Inmiddels heb ik een mooie luiertas in stoer model gekocht. Deze lijkt op een grote handtas, maar dan veel praktischer. Nu hoef ik maar één tas mee te nemen waar ik alle spullen in kwijt kan.