koelwerkbank

De vele functies en gemakken van een koelwerkbank

In horecagelegenheden waar ook kleine gerechtjes worden gemaakt, is het vaak makkelijker om deze op een koelwerkbank te maken. In dergelijke kroegjes is immers vaak geen ruimte voor een goede keuken of koelkast. Constant heen en weer lopen naar de koelkast in een andere ruimte kost ook weer veel tijd. Daarom kan een koelwerkbank de perfecte oplossing zijn.

koelwerkbank

Alle soorten koelwerkbanken die er zijn

In zijn simpelste vorm is een koelwerkbank een werkbank met gekoelde kasten of lades erin. Op het blad kunnen dan gerechten bereid of aangekleed worden en in de koellades kunnen de ingrediënten gekoeld bewaard worden. Koelwerkbanken kunnen in allerlei vormen en maten komen. De apparaten kunnen van min twee graden Celsius tot plus acht graden gaan, zodat iedereen ze kan afstellen naar de gewenste temperatuur. Ze worden gemaakt van hygiënische RVS om de schoonmaak makkelijk te maken en kunnen met deuren, lades of een combinatie van die twee geleverd worden. Alles volledig aangepast naar jouw wensen dus.

Waar je een koelwerkbank het beste kan aanschaffen

Voor de beste koelwerkbanken is het aan te raden het internet eens af te struinen. Daar is te zien wat er allemaal precies aangeboden wordt en waar je dat dan kan kopen. Je kan er ook hulp vinden van professionals. Snel aan de slag dus.