nieuwatlantis-logo

Design buitenzwembaden

Ik vind persoonlijk dat als je een huis hebt met een grote achtertuin dat buitenzwembaden niet mogen ontbreken. Het is zeker een luxe maar ik vind die design buitenzwembaden echt geweldig.

Design

Er zijn natuurlijk van die standaard vierkante buitenzwembaden met een trappetje maar dat is toch super suf als je voor een mooi design buitenzwembad kan kiezen. Dit is bijvoorbeeld een mooi buitenzwembad waar echt op het design is gelet

buitenzwembaden

Zoals je in het plaatje hierboven ziet is er echt over de afwerking nagedacht om het zwembad zo goed mogelijk tot zijn recht te laten komen. Hier worden verschillende materialen gebruikt die ervoor zorgen dat dit zwembad juist deze uitstraling heeft gekregen.

Dit zwembad was een project van NieuwAtlantis die dit zwembad voor een klant heeft ontworpen. Er zijn zo nog meer voorbeelden met bijvoorbeeld een fontein of met een gedeelte waar het bubbelbad in is verwerkt.

Zo’n zwembad maakt de tuin toch echt af. Een buitenzwembad is voor mij de ultieme manier om je tuin op te leuken en het is natuurlijk iets waar je ook daadwerkelijk wat aan hebt.

Buitenzwembaden worden vaak verwarmd waardoor het water het hele jaar door een aangename temperatuur heeft. Zo’n zwembad is niet alleen mooi om te zien maar ook nog eens hartstikke handig!