Wat is een cursus enneagram?

Een cursus enneagram? Nog nooit van gehoord? Enna is Grieks voor 9. Een enneagram is een diagram met 9 hoeken waarin je je persoonlijkheid kan indelen. Bij Vakantie Anders kun je op een te gekke en unieke vakantie gaan waarin je niet alleen maar gaat genieten maar ook met jezelf in contact kan komen. Ze hebben een spirituele camping in de Ardennen waar ze klaar staan om jou deze unieke ervaring mee te laten maken. Een van de cursussen die ze geven is de cursus enneagram, deze geeft je inzicht in wie je nu eigenlijk echt bent.

Meer weten over de cursus enneagram?

Mensen ontdekken vaak aan de hand van een enneagram dat er meer in zit dan dat ze verwacht hadden. Daar zijn de vakanties van Vakantie Anders ook een beetje voor: jezelf beter leren kennen maar daarnaast ook zeker optimaal genieten! Het is een vriendelijke manier om te zien hoe je in elkaar zit.

Ben je geïnteresseerd of wil je meer informatie weten over een cursus enneagram? Klik dan hier! Op de website vertellen ze je alles wat je moet & wilt weten! Daarna nog vragen? Geen probleem. Neem dan rustig contact met ze op.