websitepromotor-logo

Internet marketing no cure no pay voor resultaat

Op het moment dat u gaat kiezen voor een bedrijf dat de internet marketing voor u gaat doen wilt u natuurlijk resultaat. Een goede tip die ik u daarvoor mee kan geven is om opzoek te gaan naar internet marketing no cure no pay. Het no cure no pay concept houdt in dat er alleen betaald hoef te worden als de doelstellingen worden gehaald die vooraf zijn afgesproken. Zo’n concept geeft de ondernemer voldoende zekerheid en dat is natuurlijk altijd fijn.

Mijn ervaringwebsitepromotor-logo

Zelf heb ik voor de internet marketing no cure no pay dienst gekozen van Websitepromotor. Via een goede tip ben ik bij dit bedrijf terecht gekomen en tot op heden ben ik ontzettend tevreden. Een van de belangrijke dingen bij internet marketing is geduld. Het is bijna onmogelijk om binnen een dag op de eerste pagina van een zoekmachine te komen. Omdat ik hier niet bekend mee was sprak het no cure no pay concept mij heel erg aan.

Pas op het moment dat de afgesproken doelstelling werden behaald moest er betaald worden en eerder niet! Het gaf mij als ondernemer een fijn gevoel en zo wist ik zeker dat mijn budget goed besteed zou worden. Daarom geef ik deze tip ook altijd mee als iemand opzoek is naar een internet marketing bureau!