picknickbank

Stoere picknickbank gekocht!

Onze picknickbank straalt onwijs goed in de achtertuin!

Vanaf het moment dat wij deze woning hadden gekocht willen wij dit al realiseren. Echter is het natuurlijk vanzelfsprekend dat wij als eerste alles gaan verbouwen alvorens wij denken aan de ontspanning. Logisch, je wilt toch eerst je woning volledig opknappen.

picknickbank

Zodoende hebben wij er eerst voor gekozen om te gaan verbouwen. Gelukkig hoeft niet het gehele huis gedaan te worden. Hier zat ik ook niet bepaald op te wachten. Mijn man is in ieder geval op zolder begonnen en ik heb ervoor gekozen om in de tuin te beginnen. Zo eindigen wij samen in de woonkamer als het verloopt zoals wij het willen. Enfin, in de tussentijd ben ik dan wel druk bezig om de meubels te bestellen plus dat er nog verf gekocht moet worden voor de woonkamer.

Besteld!

Hierdoor ben ik dan ook terecht gekomen op de website van pingpongtafel.nl. Zowel een ping pong tafel kun je hier bestellen alsmede een bank! Tevens ben je hier een stuk voordeliger uit vergeleken met wat je elders zult  vinden. Ik kon het dan ook niet laten staan en ben bij dit bedrijf een bestelling gaan plaatsen.