leren jassen dames

leren jassen dames

Leren jassen dames zijn geschikt voor elk seizoen.
Het is niet seizoensgebonden en het zit altijd heerlijk. Er zijn verschillende modellen, met of zonder capuchon, wel of geen bontkraag, werkelijk alles is mogelijk. Eigenlijk hoort het in elke kast te hangen: leren jassen dames.
Er zijn verschillende soorten leer mogelijk zoals lamsleer, geitenleer of kalfsleer. De leer is zeer sterk maar voelt erg zacht en soepel aan.
Er zijn verschillende pasvormen waaronder de slimfit, dit is een strakker model wat zeer slank oogt.
Leren winter jassen zijn goed gevoerd, zijn warm en houden goed de wind tegen. De voering kan uit gewoon stof bestaan maar ook uit vacht of bont. Zodat je heerlijk warm de winter door kunt.
Leren jassen voor in het voorjaar of najaar zijn niet gevoerd met een isolerende stof, maar zijn wel gevoerd met een stof zodat ook de binnenkant er mooi uit ziet. Een jasje is heerlijk als de avonden afkoelen.

leren jassen dames

Modellen.
Leren jassen kunnen altijd en overal. Het past bij elke kledingstijl en is er in vele modellen en kleuren. Er is altijd wel een model of kleur te vinden die past bij jouw smaak. Leren jassen gaan jarenlang mee met de juiste verzorging.