Niet iedereen kan dit dragen

Je moet wel een soort speciale stijl hebben als jij vilten hoeden wilt dragen. Voor ons is het niet normaal dat we iemand zien met vilten hoeden. Dat komt omdat dit een van de meest gewaardeerde fashion producten zijn. Je hebt niet veel mensen die het aandurven. Het is ook echt wel een mooi zicht om te aanschouwen. Met zoveel zelfverzekerdheid deze hoed dragen. Dan doe je ook nog alsof er niks aan de hand is als mensen naar jou en je hoed staren. Dat laat zien hoe gedurfd jij bent.

Leef en laat leven

Er zijn teveel mensen die zeuren op de vilten hoeden. Er wordt ook nogal vaak aangegeven dat de mensen die deze vilten hoeden dragen schreeuwen naar aandacht. Het is namelijk zo dat iedereen binnen de modewereld weet dat als jij over straat loopt met een vilten hoed je sowieso de juiste aandacht kan trekken. Het wordt dus gezien als een soort van goedkope manier om de hoed aan te trekken. We worden ook wel op een andere niveau gebracht en het wordt ook beter voor ons gemaakt. We zien steeds meer mensen die zich er tegen keren.

Niet bepalen wat iemand draagt

Als iemand vilten hoeden wilt dragen wetende wat voor aandacht hij of zij daarmee krijgt dan mogen wij hier niet over klagen. Dit vind ik persoonlijk maar een beetje raar dat mensen worden beledigd om hun mode keuze. Iedereen heeft een eigen stijl en die zou je in principe gewoon moeten respecteren. ik weet dat respect ver te zoeken is in de huidige wereld, maar ik verwacht het toch van mijn medemens. Leef en laat leven is dus ook het motto van dit artikel. Kijk niet neer op anderen en geef iedereen dezelfde respect. Zo komen wij als mensen ook een stuk verder.