Online kinderkleding besteld bij Woods

Deze keer heb ik online kleding besteld en ben ik niet teleurgesteld. Dit heeft er aan gelegen dat ik altijd een ander beeld heb gehad van online kleding sites. Ik vertrouwde het eerst niet om kleding via internet te kopen omdat je nooit weet hoe het er in het echt uitziet en voelt. Maar nadat ik door mijn kinderen ben overgehaald om het wel eens te doen heeft het niet verkeerd uitgepakt .

Woods kinderkleding valt normaal uit

Zo bestelde ik op de webshop van Woods een aantal shirts en broeken voor mijn kinderen. Op de webshop van Woods heb je veel keuze. Met name een grote keuze uit merken én maten. Hierdoor werd het zeker makkelijker om te slagen. Uit eerdere ervaringen kocht ik kleding op internet en was het meestal te klein of te groot. Bij de kleding die Woods aanbied heb je maten die niet groot of klein uitvallen maar normaal, tenminste de kleding die ik heb gekocht.

Woods blijft in mijn geheugen

Toen de kleding thuis kwam heb ik het meteen laten passen door mijn kinderen. De kinderkleding past perfect en het staat ze erg leuk. Jammer dat ze geen volwassen kleding aanbieden! Een volgende keer als ik weer kleding wil aanschaffen voor mij kinderen blijft de webshop van Woods zeker in mijn geheugen hangen. Ik kom zeker een keer terug!