bomenenzo

Kers bloesem nu online te koop!

Ben jij op zoek naar een mooie boom voor in de tuin? Maar wil je meer dan alleen een boom? Dan kan je ook gaan voor een kers bloesem. Nadat deze boom heel mooi is geeft het je ook heerlijke kersen. Deze kersen kan je voor eigen gebruik nemen of je kan ze verkopen in de buurt of een winkel. Als jij een boomgaard of iets dergelijks hebt kan je ook terecht voor grotere inkoop. Je kan hier in overleg altijd bespreken hoeveel bomen je wilt hebben.

Unieke eigenschappen

De kers bloesem begint te bloeien rond april. Het bloeien gaat erg snel maar heel langzaam zie je de kersen te voor schijn komen. Er zit wel een nadeel aan de boom. Er zijn ook andere die de kersen lekker vinden. Vogels en vlinders zijn gek op de kersen en nemen daarom een klein deel van de oogst. Je kan dit voorkomen door een blauw net te plaatsen over je bomen. Bomenenzo heeft verder ook een groot assortiment aan fruitbomen, je kan er voor veel terecht.

Ben jij op zoek naar een goede fruitboom zoals de bloesem? Neem dan een kijkje op de site of kom langs in 1 van de kwekerijen.