scooter leasen of kopen

Wat is beter; een scooter leasen of kopen in Eindhoven?

Er zijn niet zoveel steden in Nederland zo geschikt voor een brommer rijden als Eindhoven. Bijna overal liggen fietspaden, perfect voor een snorfiets dus, en het verkeer is niet zo chaotisch als in de Randstad, dat is weer veilig als je voor een bromfiets kiest. Naast het type scooter moet je ook kiezen voor de wijze van betaling. Wat is beter; een scooter leasen of kopen in Eindhoven?

Wat je ook kiest, online ben je niet alleen goedkoop uit, je krijgt jouw brommer aan huis geleverd door heel Eindhoven.

scooter leasen of kopen

Is een scooter leasen iets voor jou?

Niet iedereen heeft zomaar enkele duizenden euro’s liggen om een nieuwe Vespa of andere brommer te kopen. Dan kan een scooter op afbetaling uitkomst bieden. Je kunt dan de scooter betalen in termijnen, je hoeft niet eerst te sparen en de scooter is en blijft jouw eigendom. Contant afrekenen blijft goedkoper, maar dat is niet voor iedereen haalbaar. Nu een tweedehands afdankertje kopen gaat je alleen meer kosten opleveren voor het onderhoud.

Toch maar een snorfiets of bromfiets kopen?

Als je het geld beschikbaar hebt kun je goedkoop uit zijn door online jouw scooter direct te kopen. Naast luxe merken zijn er ook hele goede middenklasse scooters als Kymco en Sym. Je kunt ook met een kale en nieuwe Tomos snorfiets door Eindhoven tuffen! Het is verstandig eerst rond te kijken, bijvoorbeeld via de webshop waar je merken en modellen eenvoudig met elkaar kunt vergelijken.

Bekijk alle mogelijkheden via de online scooterspeciaalzaak, ook voor scooter liefhebbers in Eindhoven!