Onze riolering verstopt in Eindhoven

Brrrr, als ik er nu nog aan denk krijg ik de rillingen, dit komt omdat onze riolering verstopt Eindhoven was.  Al een tijd rook het alles behalve fris in huis. Wat ik er ook aan probeerde te doen, niets leek te helpen en werd deze stank alleen maar erger. Tot wij na een weekendje weg weer thuis kwamen en wij de deur open maakte om naar binnen te gaan. Het stonk enorm naar rotte eieren en het eerste wat wij wilden doen,  was om alle ramen en deuren open te zetten.  Zo erg had het nog nooit gestonken in huis.  

Weer een fris huis

Vooral hing deze lucht bij ons toilet en het leek wel of deze ook steeds moeilijker door te trekken was. Meteen hier maar een expert bij alten komen, in dit geval BOS. Dit is een eenmanszaak die al meer dan 14 jaar ervaring op dit gebied heeft. Ondanks het zondag was, maakte dit voor Ad Wijlaars niet uit. Je kan hier 24/7 terecht voor alle hulp of vragen.

In eerste onstantie was ik bang dat onze voortuin open gebroken moest worden, maar gelukkig was dat niet waar. Door middel van de modernste apparatuur waaronder een inspectiecamera kon er precies worden gekeken waar het probleem zat.