Een rooster maken via de app

Nooit geweten dat een rooster maken via de app zo makkelijk is. Met Tamigo kun je heel snel de beschikbaarheid van medewerkers zien voordat je de horeca planning maakt. Een voordeel hiervan is dat iedereen dezelfde planning te zien krijgen en eventuele wijzigingen kunnen onderling geregeld worden. Wil jij ook eens ervaren hoe makkelijk deze tool werkt, dan heb je de mogelijkheid om deze 30 dagen gratis uit te proberen. Op de website van Tamigo zie je rechtsboven ‘gratis uitproberen’ staan. Wanneer je hier op klikt krijg je meteen toegang tot deze app.  rooster maken

Wat een geweldig systeem

Vanaf het moment dat ik de app voor een rooster maken heb ontdekt, kan ik zeggen dat het mij enorm veel tijd scheelt. Iedere medewerker is enorm tevreden over deze manier van communiceren. De allernieuwste wijzigingen of verjaardagen worden meteen aan iedereen doorgegeven. Ook wijzigingen in de planning komen meteen door.

Zodra onze gratis periode is afgelopen weet ik wel zeker dat er meteen een contract wordt afgesloten met Tamigo. Het is zo een handige app, deze willen wij beslist niet meer missen. Wanneer je op hun website gaat kijken zie je verschillende pakketten en prijzen die je hiervoor moet betalen, niet duur en zeker een hele uitkomst.