Glazenwasser op Instagram!

Het mooie weer komt er weer aan, voor velen is dit iets waar je een tijdje op gewacht hebt. Dit betekent ook dat de zon weer door je ramen zal schijnen en helaas weer pijnlijk duidelijk wordt dat ze wel een keer gelapt mogen worden. Tussen het werken en huishouden door schiet dit er vaak bij in. Een glazenwasser zou hier perfect voor zou zijn. Als glazenwasser wil je deze mensen een handje helpen en ze graag bereiken. De vraag is alleen, hoe doe je dat? Het beste hiervoor is een nieuwe marketingstrategie. Er zijn veel innovatieve manieren, maar in dit geval is er één die hiervoor geschikt is, en dat is Instagram!

Waarom Instagram?

Instagram is een onderdeel van de social media platformen. De afgelopen jaren heeft het zich flink ontwikkeld en staat nu hoog aangeschreven als platform. Mensen kunnen een foto of video delen met hun volgers en alle andere Instagram gebruikers, deze foto kan worden geliket en gedeeld. Op deze manier kan het duizenden mensen bereiken. Soms zegt een foto meer dan 1000 woorden, de perfecte gedachte voor Instagram en natuurlijk ook voor jouw werk. Op deze manier kan je het commercieel inzetten. Foto’s of video’s van jouw werk kunnen online gedeeld worden. Als mensen dit tegenkomen en dit leuk vinden kunnen ze het liken of doorsturen naar vrienden. Op deze manier kan je veel mensen bereiken. Misschien denken ze wel ‘dat is ook handig voor mij!’. Op deze manier kun je mensen triggeren om contact op te nemen met jouw bedrijf en je misschien zelfs in te huren.

Waarom Chatkracht?

Chatkracht dient hierbij als online chatservice voor de bedrijven. Zij kunnen werk ontnemen en dat zal er voor zorgen dat er meer tijd overblijft. De chatspecialisten kunnen zo mensen helpen die vragen hebben over bijvoorbeeld kosten of de mogelijkheden. Chatkracht gelooft dat een persoonlijke benadering het verschil kan maken in de klantervaring. Door bezoekers een persoonlijke, empathische en snelle service aan te bieden, maak je de klantervaring compleet. Het bieden van een goede klantenservice is essentieel geworden. Dit kan leiden tot het maken van een afspraak.