In Amsterdam personeelsuitjes organiseren

Wat is leuker dan in Amsterdam personeelsuitjes te organiseren voor bedrijven.  Zo dacht het bedrijf VVC Adventure er waarschijnlijk ook over. Dit bedrijf heeft een enorme keuze op hun website staan voor het organiseren van een geslaagd dagje uit. Omdat ik deze keer aangewezen was om een geslaagd teamuitje te organiseren heb ik in eerste instantie een afspraak met één van de medewerkers gemaakt voor een gesprek. Zelf had ik al op hun site gekeken, maar kon uit de enorme lijst geen keuze maken. Samen met de medewerker hebben wij alle zaken op een rijtje gezet en uiteindelijk heb ik een keuze kunnen maken.  

Een super dag gehad

Wat hebben wij het reuze naar onze zin gehad tijdens onze teambuilding dag. Iedereen heeft zich geweldig vermaakt en tot op de dag van vandaag wordt er nog steeds over gesproken. De organisatie van VVC Adventure hebben alles bijzonder goed geregeld.

Heb je na het lezen ook interesse in de mogelijkheden naar één van de geweldig goed geregelde uitjes, kijk dan eens naar de site van Amsterdam personeelsuitjes.  Wie weet scheur jij eerdaags in een Porsche of doe je mee aan een moordspel, alles is hier mogelijk en zeker de moeite waard.