Is een bedrijfsfilmpje goede reclame?

Mij is afgelopen week de vraag gesteld of dat ik interesse heb in een bedrijfsfilmpje. Nu lijkt het mij geen verkeerd idee ,alleen weet ik niet zo goed wat ik hiervan moet verwachten. Werkt dit in het voordeel qua reclame of hoe moet ik dit zien?

Hierdoor ben ik op het internet gaan zoeken naar een bedrijf die mij hiermee kan helpen. Persoonlijk heb ik vrij weinig verstand hiervan. Zo wordt het voor ieder bedrijf gunstig gemaakt om iets te verkopen aan mij toch.

 Gevonden!

Doordat ik online was gaan zoeken, ben ik uiteindelijk terecht gekomen op de website van breakingviews.nl. Dit bedrijf heeft voldoende informatie op de website staan wat voor mij duidelijk is. Hierdoor heb ik er ook voor gekozen om telefonisch contact te zoeken met dit bedrijf. Ik wilde maar al te graag weten wat de mogelijkheden zijn en of dat het een voordeel is om een film te maken. Uiteindelijk heb ik er toch voor gekozen om een afspraak bij mij op kantoor te maken. Zo konden zij onze werkomgeving bekijken en inzien of dat het een geschikte locatie is.