Opzoek gegaan naar hulp wabo vergunning

Een omgevingsvergunning. Dat is het gene waar ik en mijn bedrijf al een hele tijd mee bezig zijn. We zijn ermee bezig om het aan te vragen maar dit verloopt tot nu toe niet gemakkelijk. Daarom heeft mijn baas een oproep gedaan om opzoek te gaan naar hulp wabo vergunning. Een niet al te makkelijke taak maar uiteindelijk is dit me eergisteren gelukt.

Vergunningkenners

Moeilijke klus

Eergister toen mijn baas me erop wees dat ik opzoek mocht gaan naar hulp bij wabo vergunning, deed ik dit meteen. Het was een moeilijke klus want ik kon er weinig bedrijven voor vinden. Totdat ik bij Vergunningkenners uitkwam. Dit leek mij in eerste instantie een goed bedrijf voor hulp bij wabo vergunning. Omdat het er allemaal zo goed uitzag, nam ik het besluit om contact met Vergunningkenners op te nemen. Eerst vroeg ik wel om een akkoord van mijn baas.

‘’Tot nu toe erg tevreden over de samenwerking met Vergunningkenners’’

Mijn baas stemde er uiteindelijk ook mee in om hulp aan te vragen bij Vergunningkenners. Hij vond het net als mij een goed ogend bedrijf. Ik stuurde een nette mail naar het bedrijf en gister, een dag nadat ik contact opnam, reageerde ze al. Ze vonden het fijn om ons te helpen en daarom plande we een afspraak in om de mogelijkheden te bespreken. Tot nu toe zijn we erg tevreden over de samenwerking met Vergunningkenners voor hulp bij wabo vergunning.