tip seo eindhoven

Sinds twee maanden heb ik een bakkerij. Aangezien we nieuw zijn wilde ik graag lokaal vindbaar worden, om zoveel mogelijk klanten te werven. Google is ontzettend groot en er word veel gebruik van gemaakt. Om goed vindbaar te worden moet je diensten afnemen van een online marketingbureau. Ik ben vervolgens gaan zoeken op Google onder ”seo eindhoven” en kwam terecht bij websitepromotor Eindhoven. Het bedrijf heeft veel ervaring en verricht uitstekend werk voor hun klanten.

Contact opgenomen

Telefonisch had ik een afspraak gemaakt. Tijdens de afspraak kwam er veel informatie op mij af. Desondanks heb ik een uitstekend gevoel bij dit bedrijf. Ze zijn professioneel, sturen maandelijks een rapportage van hun werkzaamheden en de afspraken zijn uitstekend. Zo hebben wij diensten afgenomen op basis van no cure no pay. Dit wil zeggen dat we pas hoeven te betalen als hun de afgesproken posities halen. Zo maken wij geen onnodige kosten.

Sinds kort hebben wij een aantal zoektermen op de eerste pagina. Dit zorgt ervoor dat we meer klanten krijgen, dus meer omzet. Wil jij ook je omzet verhogen? Bekijk dan de website van seo eindhoven (websitepromotor). Zij zijn telefonisch bereikbaar en via de mail.