Reserveringssysteem vergaderzalen

Wanneer u eigen vergaderzalen verhuurd dan is het belangrijk om deze zo snel als mogelijk te verhuren. Het is zonde als deze lang leeg staan waardoor u immers veel inkomsten misloopt. Door gebruik te maken van een reserveringssysteem vergaderzalen, zoals mice operations, is het mogelijk om meer boekingen te krijgen voor uw zalen, en dat ook in een korte tijdspan. Het reserveringssysteem vergaderzalen is namelijk zo gemaakt dat hij is gebaseerd op basis van de aanvrager zelf. Er is een mooi ontwerp in het systeem en ook is het systeem erg functioneel. Een aanvrager kan aangeven wanneer hij graag een zaal zou willen huren en voor hoe lang, en vervolgens laat het reserveringssysteem vergaderzalen zien wat de kosten en de mogelijkheden zijn voor die reservering.

Altijd boekingen

Veel eigenaren van zalen zijn gewend om bij interesse zelf een offerte te maken en deze vervolgens naar de klant toe te sturen. Maar om nou elke keer zelf de kosten te moeten berekenen en vervolgens welke prijs u de klant wilt gaan hanteren, dat is een verspilling van tijd. Kies er daarom voor om gebruik te maken van het systeem van mice operations waardoor klanten direct de kosten kunnen zijn. U kunt zelf de prijzen invullen, ook is het mogelijk hier verschillen in te brengen op basis van seizoenen bijvoorbeeld. Maar ook voor extra mogelijkheden of zelfs meerdere zalen kunt u eenvoudig de kosten invullen.

Op maat

Een van de redenen waarom het reserveringssysteem vergaderzalen zo’n goede beoordelingen krijgt is omdat hij helemaal te maken is op basis van uw eigen wensen. Wilt u bijvoorbeeld dat het systeem een erg modern design heeft, of heeft u andere wensen, dan is het mogelijk om die toe te passen. Het crm systeem heeft de mogelijkheid om eigen voorkeuren door te geven en toe te laten passen. Wilt u bijvoorbeeld specifieke verzoeken toe voegen aan de prijslijst zoals hapjes, en drankjes? Kortom, het systeem wordt naar uw wensen geoptimaliseerd.