Gevonden: Een zeer goede bruidsfotografie Rotterdam

Na lang speuren op het internet hebben wij eindelijk een fotograaf voor onze bruidsfotografie Rotterdam gevonden. Natuurlijk hebben wij wel meerdere fotografen voorbij zien komen, maar op de één of andere manier kwamen deze niet spontaan over. Het is dan vervelend om dan zo’n persoon de hele dag om je heen te hebben op je bruiloft. Bij het zien van de foto’s op de site van Stefan Segers Fotografie kregen wij meteen een goed gevoel. Niet alleen de manier van fotograferen sprak ons bijzonder aan, maar ook de manier hoe hij zijn gezin en zichzelf voorstellen via de website.

Zeer mooie bruidsfoto’s

Nadat wij met Stefan Segers Fotografie een afspraak hadden gemaakt voor het bespreken van onze bruidsfotografie in de omgeving van Rotterdam, was het wachten op onze trouwdag. Zoals afgesproken zal de fotograaf van het begin tot het einde aanwezig zijn en ervoor zorgen dat onze trouwdag mooi op de foto zal worden vastgelegd. 

Stefan Segers heeft een zeer mooie fotoreportage gemaakt en dit alles zonder dat iemand er last van had dat hij met zijn camera door het publiek liep. Juist doordat hij zo onopvallend door de menigte liep zijn de foto’s allemaal heel spontaan en zeer mooi geworden.