Goede en goedkope dierenzaak Capelle aan den IJssel

Alle voeding en andere benodigdheden haal ik tegenwoordig bij dierenzaak Capelle aan den IJssel.  Vaak genoeg ging ik naar een andere dierenwinkel om de benodigde voeding en andere spullen voor mijn dieren te halen. Bij de kassa schrok ik altijd enorm van de totaalprijs die ik dan voor alles moest betalen. Gelukkig is dat bij de dierentotaalzaak Ons Schuurtje nabij Capelle aan den IJssel allemaal een stuk goedkoper. Hier kan je tegen zeer aantrekkelijke prijzen diverse dierbenodigdheden kopen en deze worden ook nog thuis gebracht mits je boven de €15,- aan spullen hebt gekocht.  

Makkelijk thuis bezorgd

Govert en Thera van Eck zitten al zo een 15 jaar in het vak en zijn de trotse eigenaar van dierentotaalzaak Ons Schuurtje.  De naam van deze winkel is te danken aan vroeger toen de verkoop uit een kleine schuur werd gedaan.  Tegenwoordig hadden zij beter de naam grote schuur kunnen gebruiken omdat het in de loop van de jaren is uitgegroeid tot een flinke winkel.

De allereerste keer toen ik bij  dierentotaalzaak Ons Schuurtje kwam heb ik mijn ogen uitgekeken aan de vele producten die hier te verkrijgen zijn.  Zowel voor paarden, honden katten en zelfs voor vissen ben je hier aan het juiste adres.