goede-snowboards

Tweedehands snowboard kopen

Een gebruikte snowboard kopen heeft een grote voordeel en dat is dat ze veel goedkoper kunnen zijn dan nieuwe snowboards. U kunt gemakkelijk 50% of meer besparen op de normale prijs van hetzelfde bord. Bij de aanschaf van een tweedehands bord zijn er een aantal cruciale elementen die u moet onderzoeken om te garanderen dat u een product krijgt dat niet ernstig beschadigd is. Het aanschaffen van een tweedehands board kan ook een uitstekende optie zijn voor iemand die een groot aantal boards in zijn bezit wil hebben, maar niet het geld heeft om ze allemaal splinter nieuw te kopen.

Ondersteunende inlegzolen dragen in je snowboardschoenen?

Snowboard schoenen kopen met extra inlegzolen zullen het avontuur nog gemakkelijker maken. De voeten worden zwaar belast en zijn het kritieke punt van energieoverdracht van het lichaam naar het bord en ze zijn onderhevig aan talrijke druk die vanuit alle richtingen op hen drukt. Als gevolg hiervan kunnen uw voeten snel vermoeid raken in uw laarzen, en de laarzen zelf helpen niet altijd. De meeste snowboardschoenen hebben platte inlegzolen die geen steun aan de voetboog bieden. De laarzen zijn vaak dun en strak, waardoor uw voeten vanuit elke hoek vernauwen. Mensen hebben dan het gevoel alsof hun voeten verpletterd worden.

De juiste snowboard bril uitkiezen

De juiste snowboard bril is belangrijk vooral als u ooit verblind bent geweest door de schittering van de sneeuw. Op een heldere, zonnige dag in de sneeuw of in de bergen worden intense schittering en helderheid geaccentueerd door de hoogte en de sterk verblindende omgeving van het witte sneeuwoppervlak. De ideale optie is een gepolariseerde lens met een neutrale grijze tint en een blauwe spiegelcoating. De zon zal minder fel lijken door de verhoogde lichtreflectie van de blauwe spiegel weg van uw ogen, terwijl het polarisatiefilter de schittering van het schitterende zonlicht dat weerkaatst wordt door de sneeuw zal verminderen.