De Leistert

Voor jong en oud een geweldige vakantie

Wanneer je ook op vakantie gaat, zowel in zomer als winter zijn er op De Leistert vele mogelijkheden voor jong en oud. Ook wat betreft de manieren om te overnachten zijn enorm, traditioneel kamperen, glamping Nederland of een luxe bungalow om te overnachten het is allemaal aanwezig op het vakantiepark. Speeltuinen binnen en buiten, veel waterplezier om in de zomer lekker af te koelen. Het dagstrand met de roeivijver, of zwem je liever in het buiten golfslagbad?

Ga mee op avontuur met Pluck & Pien

Voor de kinderen is er op De Leistert het animatieteam onder leiding van Pluck & Pien, beleef de leukste avonturen. Vinden je kinderen het leuk om te klussen, dan kunnen zij hun hart ophalen in het klushuis. Er zijn speciale kinder veldjes waar je met de caravan kunt staan, deze zijn speciaal voor kinderen ingericht met speeltoestellen. Op deze manier kun je als ouders vanaf je plaats toezicht houden, zo wordt het wel erg leuk om vakantie te vieren.

De Leistert

Binnen en buiten zwemmen

Voor de waterratten onder ons is er ook goed nieuws te melden, De Leistert heeft maar liefst verschillende mogelijkheden om te zwemmen. Het buiten golfslagbad is perfect in de zomer bij mooi weer, in het subtropisch zwemparadijs ben je even op een lekker warm tropisch eiland. Glijbanen, een stroomversnelling en whirlpools om even echt te ontspannen tijdens je vakantie. Voor de kinderen is er een peuterbad met een speeltoestel, buiten op de weide kun je op een ligbed een lekker kleurtje opdoen in de zon.