Belasting laten verzorgen door belastingadviseur Rotterdam

Wanneer het op het invullen van mij belastingaangifte komt van mijn bedrijf dan heb ik bijna weer slapeloze nachten. Tot nu toe waren de aangiftes altijd een flinke tegenvaller, vaak moest ik een enorm bedrag terug betalen. Omdat ik genoeg heb van deze tegenvallers en ik er zo mijn twijfels over heb of ik de aangifte wel goed heb ingevuld heb ik belastingadviseur Rotterdam ingeschakeld. Zo hoef ik mij niet meer druk te maken of mijn belastingaangifte op tijd en juist wordt ingevuld. 

De belastingadviseur kan ook helpen bij het verzorgen van de volgende aangiftes:

  • omzetbelasting
  • vennootschapsbelasting
  • inkomstenbelasting

belastingadviseur Rotterdam

Goed geregeld door de belastingadviseur

Had ik maar eerder aan  de bel getrokken dan had ik heel wat stress minder gehad. Niet alleen heeft de belastingadviseur mij het een en ander uitgelegd hoe het allemaal precies in de praktijk eraan toe gaat. Tevens heeft de belastingadviseur mijn administratie digitaal gemaakt, zodat ik zelf ook een beetje inzicht in mijn eigen administratie blijft houden. Natuurlijk staat alles op een eenvoudig software programma anders moet ik daar eerst nog een cursus voor nemen.

Inmiddels staat mijn administratie al digitaal en kan ik elk moment van de dag de administratie bekijken. Zo zie ik binnen één klik wat mijn in,- en uitgaven zijn.