Rookruimtes

Betrouwbare rookruimtes realiseren?

U bent opzoek naar betrouwbare rookruimtes waar uw personeel een sigaret kunt roken? Echter zit u er niet op te wachten dat de kosten hiervoor aan de hoge kant komt? Uiteraard wilt u niet hebben dat de geur van rook te ruiken is op kantoor. Door een bezoek te brengen op de website van asecos.com bent u alvast een stap in de juiste richting. Zij weten immers hoe belangrijk het is om het realiseren van een rookruimte goed en vakkundig uit te voeren.

Rookruimtes

Hierin kunnen zij u mee van dienst zijn

Het ontwerpen van een geschikte rookruimte dient een goede ventilatie te beschikken. Hiermee zorgt u er als het ware voor dat er geen onaangename geuren het kantoor binnen kan komen. Begrijpelijk dat u dit niet wenst, uw mede collega’s zitten er niet op te wachten dat deze geuren verspreiden.

Wanneer u een rookruimte wenst, kunt u ervoor kiezen om een afspraak te maken met asecos.com. Zij zullen bij u op kantoor verschijnen om te bekijken welke locatie het meest passend is. Pas wanneer u tevreden bent zijn de medewerkers van asecos.com het ook!