Zorg

24 uur thuiszorg voor mijn vader

Nadat mijn moeder kwam te overlijden ging het erg snel achteruit met mijn vader. Dit resulteerde in het feit dat ik vakantie heb moeten nemen om mijn vader te verzorgen. Op zich is dat natuurlijk niet erg, echter raken mijn dagen ook op en wil mijn baan niet verliezen in deze tijd van het jaar. Zodoende besloten om 24 uur thuiszorg onder  de loep te nemen voor mijn vader. Het enige wat ik graag wilde zien was dat mijn vader de juiste zorg krijgt welke hij verdient én nodig heeft.

Doordat ik online ben gaan zoeken kwam ik al vrij snel terecht op de website van Uwzorgcompaan.eu. Dit bedrijf staat erom bekend wegens hun uitstekende service en duidelijkheid in spreken. Dit laatste was voor mijn vader enorm van toepassing!

Zorg

Afspraak gemaakt

Nadat ik deze website nader had bekeken heb ik het voorgedragen aan mijn vader. In de tussentijd al wel een afspraak gemaakt aangezien ik mijn vader maar al te goed ken. Hij wilt er niks van weten! Snap ik maar al te goed, echter had ik geen andere keuze aangezien hij thuis wilde blijven wonen. Nadat ik het mijn vader had uitgelegd ging de deurbel, daar stond zijn zorg voor de deur. In het begin hebben zij alleen koffie gedronken wat, zo te klinken, erg gezellig was!

Zorg

Gelukkig was mijn vader erg enthousiast hierover geworden waardoor ik de 24 uur thuiszorg definitief heb doorgezet. Het geeft mij in ieder geval enorm veel verlichting.