Elke maand een afspraak bij de schoonheidsspecialist Almere

Omdat ik jarenlang problemen heb met mijn huid en vooral in mijn gezicht ben ik naar de schoonheidsspecialist Almere gegaan. Nadat ik eerst een intake gesprek heb gehad om te kijken wat de schoonheidsspecialist voor mij kon betekenen heb ik een afspraak gemaakt voor een behandeling. Deze behandeling bestond in eerste instantie uit een gezichtsbehandeling. Als eerste werd mijn huid gescrubd, waarna er een rustgevend masker op aan gebracht werd. Daarna werden eventuele oneffenheden weggehaald  en na deze behandeling zag mijn gezicht er weer stralend uit.  

Geweldige behandelingen

Claudia Visser is  met veel plezier in 2006 haar eigen salon begonnen, zij werkt als schoonheidsspecialiste in Almere bij deze Beauty Lounge. Natuurlijk kan je ook voor andere behandelingen bij deze salon terecht, denk hierbij aan de volgende mogelijkheden:

  • Hotstone massage
  • Lichaamsmassage
  • Manicure
  • Luxe schoonheidsbehandeling

Zelf heb ik voor deze week een hotstone massage op de agenda staan. Deze behandeling bestaat uit een massage van het lichaam met stenen van ongeveer 45 graden Celcius. Vandaar de naam hot stone. Van horen zeggen moet deze behandeling uiterst rustgevend zijn en een genot voor de spieren, ik ben zeer benieuwd. Al eerder heb ik een lichaamsbehandeling ondergaan en ik kan alleen maar zeggen, “wauw”, wat een geweldige massage is dit.