Hét merk voor sandalen en slippers

Loop jij maar al te graag op sandalen of slippers, maar krijg je vaak last van je rug of voeten wanneer je (te) lang hierop moet staan of lopen? Dan zit er maar één ding op; op zoek gaan naar een merk die nagedacht heeft hierover. En laat het ideale merk nou net bij onze Oosterburen vandaan komen. We hebben het natuurlijk over Birkenstock. Birkenstock is een merk van Duitse komaf, opgericht in 1774. Wanneer een product uit Duitsland komt weet je het al direct, het gaat om een degelijk en kwalitatief goed product. Bij de producten van Birkenstock is dit niet anders. Leuk feitje; wist je dat maar liefst 1 op de 4 mensen die in Duitsland in de schoenindustrie werkt, bij Birkenstock werkt?

Een merk met doordachte slippers en sandalen

De meeste slippers en sandalen die op de markt te vinden zijn, zijn gemaakt van niet zulke hoge kwaliteit materialen. Materialen die je vaak terug ziet komen is rubber (of een vorm van), plastic en in sommige gevallen leer als het gaat om sandalen. Bij Birkenstock hebben ze dit anders aangepakt. Alle slippers en sandalen uit hun assortiment zijn op duurzame wijze geproduceerd en gemaakt van onder andere de duurzame materialen natuurlatex en suède. Dit zorgt ervoor dat de slipper of sandaal aanvoelt als een tweede huid. Of je nou op zoek bent naar slippers voor op vakantie of om gewoon thuis te dragen, Birkenstock is altijd de beste keuze.

Een doordacht voetbed

Maar hetgeen wat Birkenstock vooral zo populair maakt is het voetbed. Wist je dat er maar liefst 117 stappen voorafgaan aan de slippers en sandalen van Birkenstock? Het gros van deze stappen komt voort uit het voetbed. Deze is gemaakt met onze anatomie in het achterhoofd. Tijdens het lopen en staan worden je gewrichten en onderrug ontlast, waardoor je probleemloos een wandeling van een uur kunt maken. Dit wil jij toch ook?